Erzsi Pásztor Biography

Erzsi PásztorPhotos & Pictures

Filmography

Movies Title Appeared As Year Genre
Valaki figyel Tréfásné 1985 Comedy
Egy kicsit én, egy kicsit te Éva anyja 1985 Comedy, Drama
Quiet Happiness Havlíková 1986 Drama
Szeleburdi vakáció Mrs. Dávid 1987 Comedy, Family
Iskolakerülök Takarítónõ 1989 Drama
Édes Emma, drága Böbe - vázlatok, aktok Rózsa néni 1992 Drama
Közel a szerelemhez Karcsi's Mother 1999
An American Rhapsody 2001 Drama
A herceg haladéka Gállné 2006
Buhera mátrix Margit néni 2007 Comedy