Eszter Ónodi Biography

Eszter ÓnodiPhotos & Pictures

Filmography

Movies Title Appeared As Year Genre
You or Me Anci 1999 Musical, Romance, Comedy
Az alkimista és a szüz Eszténa 1999 Drama
A Mi szerelmünk Recepciós lány 2000
Jadviga párnája Irmus 2000 Drama
Portugál Bece felesége 2000
Glamour Anya 2000 Drama
Meseautó Kovács Vera 2000 Comedy, Romance
Sacra Corona Judit 2001 Adventure, Drama, Romance
Valami Amerika Eszter 2002 Adventure, Comedy, Romance
A Szent Lörinc folyó lazacai Matyi 2003 Crime, Drama, Mystery
Boldog születésnapot! Gyöngyi 2003 Comedy, Romance
Hukkle 2003 Crime, Mystery, Drama
Rap, revü, Rómeó Elza 2004 Action, Comedy, Crime
Stop Mom Theresa! Lujzi 2004 Comedy, Romance
Kész cirkusz Pöcök 2005 Action, Comedy
A hét nyolcadik napja Laura - István felesége 2007 Comedy
Panic Dóri 2008 Comedy, Drama, Romance
Valami Amerika 2. Eszter 2008 Comedy
Aglaja Sabine 2012 Biography, Drama
Swing Kati 2014 Comedy, Drama, Music