Jani Volanen Biography

Birthday: 1971-11-01
Place of Birth: Helsinki, Finland

Jani VolanenPhotos & Pictures

Jani Volanen Jani Volanen

Filmography

Movies Title Appeared As Year Genre
Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät Alikersantti Räikkönen 1992 Comedy
Romanovin kivet Henrik 1993 Action, Thriller
Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava Alikersantti Räikkönen 1997 Comedy
Tulennielijä Clown 1998 Drama
Rakastin epätoivoista naista Baarimikko 1999 Comedy, Drama, Romance
Silmä silmästä Sulo Salo / Kalevi Salo 1999 Horror
Matti Nipa 2006 Biography, Comedy, Drama
A Man's Job Olli 2007 Drama
Sooloilua Toimituspäällikkö 2007 Comedy, Drama
Jungle of Dreams Max 2008 Comedy, Music
Putoavia enkeleitä Nuori Lääkäri 2008 Biography, Drama
Kielletty hedelmä Ilari 2009 Drama
Hulluna Saraan Eikka 2012 Comedy, Romance
Jättiläinen Pekka Perä 2016 Drama