László Sinkó Biography

Birthday: 1940-03-14
Place of Birth: Budapest, Hungary
Wiki Biography: Brother of actor Imre Sinkovits.

László SinkóPhotos & Pictures

Filmography

Movies Title Appeared As Year Genre
Valaki figyel Gondi, Géza 1985 Comedy
Macskafogó Grabovszky 1986 Animation, Adventure, Comedy
Zuhanás közben Müller 1987
Isten veletek, barátaim A báró, Mariann szeretõje 1987
Az új földesúr Garamvölgyi Ádám 1989 Romance
A hecc Marnó 1989
A távollét hercege Százados 1991
VII. Olivér Saint-Germain gróf 2001
Hamvadó cigarettavég The general editor 2001 Drama, Musical, Romance
A hídember Count Zichy 2002 Drama
Csak szex és más semmi Tivadar 2005 Comedy
Férfiakt Bánáti 2006 Drama, Romance
Macskafogó 2 - A sátán macskája Nick Grabowsky 2007 Animation
1 Swan Tamel 2009 Thriller